TBoss fürdőszoba bútorok

Bianka, a hagyományos vonalak kedvelőinek

Ezen bútorok ötvözik a klasszikus és a modern bútorok előnyeit. Átmenetet képeznek a hagyományos klasszikus és a modern bútorok között. Keverhetők, variálhatók szinte mindennel, illetve önállóan is megállják helyüket.

A Bianka formatervezett fürdőszoba bútorok még elbűvölőbbé, elegánsabbá varázsolják fürdőszobáját.

A termékek ide kattintva megtekinthetők.

Evelin – Egyszerűen szép

A modern fürdőszobában a funkcionalitás, az esztétika és az érzékek egyesülnek. Az Evelin bútorcsalád tagjai és kiegészítői tökéletesen megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Kiváló minőségű, fóliázott MDF bútorok, és a szabályosan szép kerámia mosdótálak sokféle kialakításban, színben, formában választhatók.

A termékek ide kattintva megtekinthetők.

Premium, a letisztult elegancia

Modern vonalvezetésű, egyedi dizájnú fürdőszobabútor-család. Eleganciájának lényege: a finomság. Barátságos hatást keltenek a geometriai formák, a variálható színek. Ajánljuk családoknak, pároknak, és mindenkinek, aki a romantikus stílus jegyében berendezett fürdőszobát kedveli, és világos, nagy felületekkel kívánja optikailag is növelni a teret fürdőszobájában.

A termékek ide kattintva megtekinthetők.

Toscana, a mediterrán életérzés

Célunk, hogy a tengerpart, örök napsütéses hangulatát sikerüljön bevarázsolnunk a fürdőszobába. A mediterrán stílus kulcsfogalmai a rusztikusság, a tartósság, és a vidámság. Egyszerű, tömör, zárt formák kényelembe ágyazva. A Toscana család széles elemválasztékkal, meleg színeivel segíti a tökéletes felüdülést.

A termékek ide kattintva megtekinthetők.